Voorstelrondje

In 2008 waren de Wereldkampioenschappen Vierspannen in Beesd. Jan en Anita, Jan en Annie en Ton en Ria vormen samen met Albert en Monique de ploeg die regelmatig met elkaar wat onderneemt, met name in hotel Erve Bruggert in Haaksbergen. Natuurlijk waren we als paardenliefhebbers allemaal op een of andere manier actief of aanwezig bij het WK Vierspannen. Het was een prachtig festijn met zowel in de landenwedstrijd als individueel Nederland aan kop!

Na dit prachtige evenement gingen Albert en Monique al gauw speuren naar het vervolg. Waar en wanneer vinden de volgende Wereldkampioenschappen plaats? In 2010 dus, in oktober, tijdens de Wereldruiterspelen in Lexington, Kentucky, USA.

USA??? Ons eigen favoriete Amerika? Het dak ging eraf in Beesd, want waarom dit bijzondere evenement niet combineren met een camperreis door het noordoosten van Amerika of wellicht een cross-country trip, dwars over? De plannen groeiden en het enthousiasme werkte aanstekelijk: de paardenclub werd enthousiast. Jan en Annie hebben besloten liever hun grote droom in vervulling laten gaan en kiezen voor een trip naar Canada,  Ton en Ria reizen mee tot na de wedstrijden in Kentucky en gaan dan terug naar huis en Jan en Anita reizen met Albert en Monique nog een tijdje langer rond. Zij besluiten de trip ook met een aantal dagen in New York City.

Op dit blog worden de plannen concreet gemaakt en zullen we verslag uitbrengen van onze avonturen.

 

Advertenties

2 Reacties to “Voorstelrondje”

  1. Anita van Kreij 17/07/2009 bij 9:48 pm #

    Inmiddels hebben Ria en Ton zich bij de club aangesloten, voor een kortere versie van de reis.
    Helaas zullen Annie en Jan niet meegaan, maar die mailen/skypen we iedere dag, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: