Naar New York

29 oktober 2010:

We vliegen van Amsterdam via Londen naar New York. British Airways biedt al tijdenlang de gunstigste tarieven voor hun business classvluchten, wat natuurlijk alles te maken heeft met de lage koers van het Britse Pond. Het werd een ingewikkeld verhaal, want Albert, Monique, Ton en Ria vliegen wel allevier business class, maar Ton en Ria vliegen 10 dagen eerder terug. En Jan en Anita vliegen wel met Albert en Monique op alle vluchten, maar zij kiezen voor economy class. Krijg het allemaal maar geboekt en ook nog zo dat we als groep bij elkaar gehouden worden bij wijzigingen.

Gelukkig is daar altijd nog Tioga Tours met Paul en zijn dames! Janet heeft er deze keer voor gezorgd dat alle tickets netjes via hun geboekt zijn en we precies krijgen waar we om vroegen.

Het schema:

vertrek 7.20 uur Amsterdam Schiphol, BA0423 – aankomst 7.35 uur London Heatrow, terminal 5

vertrek 10.00 uur London – Heatrow, terminal 5 – aankomst 12.45 uur Newark Liberty International Airport

Na een lange vlucht is het goed uitrusten in een hotel in de buurt van Newark Liberty International Airport, want alleen daar komt de shuttle van Moturis ons ophalen. We hebben zelfs een lijstje gekregen. Inmiddels is het Country Inns & Suites geboekt. Voor de fanatiekelingen die niet moe zijn: shoppen kan altijd in de Jersey Gardens Mall. Het hotel ligt er pal tegenover, er zijn voldoende restaurants en natuurlijk ook Starbucks! Ria, pak je badpak in, want er is een ‘pool’ in het hotel!

country inn en suites

pijl-rechts

Advertenties

Eén reactie to “Naar New York”

  1. Yedi 09/10/2010 bij 4:43 pm #

    Wow dat ziet er ook allemaal perfect uit, lekker genoten na de vlucht? haha heerlijk als je dan even het zwembad in kunt duiken, eten, en dan eeeeeindelijk slapen. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: